Wintersport Gerlos 2006
Met een zooitje ongeregeld naar de sneeuw...

Start
Zaterdag 21 Januari
Zondag 22 Januari
Maandag 23 Januari
Dinsdag 24 Januari
Woensdag 25 Januari
Donderdag 26 Januari
Vrijdag 27 Januari
Zaterdag 28 Januari

                                   

Tja... Al 10 jaar gaan Annie Schilder en ik naar Frankrijk op Wintersport... In vergelijking met Oostenrijk is Frankrijk toch echt dé wintersportbestemming voor mensen die écht willen skiën in uitgestrekte skigebieden, en niet om de honderd meter zo'n après-ski hut tegen willen komen waar André Hazes je al tegemoet brult midden op de piste...

Tenminste, dat is ons vooroordeel wat we hebben over Oostenrijk.. En dat vooroordeel hopen we dit jaar te ontkrachten; dan wel te bevestigen... Maar dat het gezellig wordt dat staat vast!

We gaan 21 Januari met z'n tienen naar Gerlos, en wel in een half pension Hotel i.p.v. een armetierig appartementje. Dat is ook ongekende luxe voor ons.

We gaan met collega's van het RIZA + aanhang, en zitten in Hotel Waldhof midden in Gerlos. Het zooitje ongeregeld bestaat uit: Olaf, Jasper, Rudi en Bea (nee niet die van Oranje), Daniël en Judith, René en Karin, en Anita en Jeffrey.

Ik hoop weer tijd genoeg te hebben om een dagelijkse update te doen.

Klik HIER voor de website van Gerlos en HIER voor de plattegrond...
Klik HIER voor de Piste kaart van de omgeving en HIER voor de webcam op de Isskogel.

We zijn per mail te bereiken... Klik HIER om te mailen.

Deze site is voor het laatst bijgewerkt op: zaterdag 28 januari 2006 

Andere avonturen (cq onzin) van Annie en Stefke kun je vinden op www.annieschilder.nl Mocht om een of andere reden deze site niet bereikbaar zijn, gebruik dan de link op www.annieschilder.nl 

Uitspraken van deze week: "Ik zie een shortcut!"....  "Eigenlijk is Rudi een schat van een gozerd; alleen niemand weet het"...  "Anus brötchen"...  "Manfred, weist du was fur wetter es gibt morgen?"... "661, maar der ligt vééél meer!"... "Eine weisse bitte und ein criminalwasser fur zimmer 103"... "Ook skiërs hebben liefde nodig!"